Οι θέσεις μας

Η παράταξης μας... Οι αρχές μαςΤα πιστεύω μας

Οι Aρχές και τα Πιστεύω της Παράταξης

Αρχή πρώτη

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα δεν είναι μια γενική και αφηρημένη έννοια. Είναι οι άνθρωποί της. Όσοι ζουν, όσοι εργάζονται και όσοι την επισκέπτονται. Είναι μια πόλη ενιαία πια, συνδεδεμένη με την μικρασιατική ιστορία, τον πολιτισμό, την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα του Ελληνισμού όσο λίγες πόλεις στην Ελλάδα.

Αρχή δεύτερη

Ο Δήμαρχος της πόλης μας πρέπει να είναι φίλος και σύμμαχος στα όνειρα των δημοτών. Να είναι παντού. Για τα πάντα. Και πάντα. Μαχητής στις διεκδικήσεις, για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη που υπηρετεί. Ο Δήμαρχος δεν πρέπει να είναι διαιτητής μικρών ή μεγάλων συμφερόντων.

Αρχή τρίτη

Η αυτοδιοίκηση έχει την  υποχρέωση να ξεπερνά τις κομματικές γραμμές και να γκρεμίζει τείχη. Τα προβλήματα της πόλης δεν έχουν κομματικό χρώμα. Η κοινωνία σήμερα είναι πολύ πιο μπροστά από την πολιτική και θέλει άμεσες λύσεις. Για αυτό πρέπει να σπάσουμε τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές που έχουμε χτίσει ο καθένας για τον εαυτό του, και να συνεργαστούμε με γνώμονα το καλό της πόλεως μας.

Αρχή τέταρτη

Χρειάζεται συλλογική δουλειά. Δεν περισσεύει κανένας. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό του πολίτη. Πρέπει να αναπτύξουμε σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση. Ο συνδυασμός μας  το χτίζει από την αρχή. Δεν υπάρχουν τζάμπα σχέδια , θέλουμε δουλειά. Χρειάζεται να γυρίσουμε την τροχιά του Δήμου αριστερόστροφα μα δεν θα συμβιβαστούμε. Δεν θα επιχειρήσουμε να αναμετρηθούμε να κοντραριστούμε με τους πολιτικούς μας αντιπάλους παρά μόνο στις επερχόμενες εκλογές 

Αρχή πέμπτη

Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου πρέπει να ξεχωρίζει.  Ουδείς Άστεγος, Ουδείς Άνεργος, Ουδείς χωρίς το καθημερινό του φαγητό. Παιδικοί σταθμοί-Σχολεία-Πολιτιστικά κέντρα άμεσες προτεραιότητές μας!!!

Η ομάδα μας

Δείτε λεπτομέρειες για τα άτομα της ομάδα μας