Ανθρωπέλου – Χαρούλα

Εύχαρις (Χαρούλα) Ανθρωπέλου

Υπαλ. Τεχνικών Υπηρεσιών ΟΑΚΑ

Η Χαρουλα (Εύχαρις) Ανθρωπέλου είναι κόρη της Ανθρωπέλου Κλεάνθης  (προέδρου Επι σειρά ετών του Σύλλογου Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας.) και του Μανώλη Ανθρωπέλου που παλαιού ποδοσφαιριστή του ΙΚΑΡΟΥ. και ήταν και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου  Ποντίων  κατά την ανέγερση του νέου κτηρίου.

Η Χαρούλα σήμερα εργάζεται στην διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του ΟΑΚΑ, έχοντας τη γραμματειακή υποστήριξη των τμημάτων Δομικών  έργων,  πρασίνου,  μελετών και μηχανημάτων. Είναι ενεργός πολίτης με αγάπη για τον συνάνθρωπο και ευαισθησία στους 4ποδους φίλους μας.

Αποφάσισε να λάβει μέρος ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές συμμετέχοντας σε μια αξιόλογη και δεμένη ομάδα, αυτή του Στέφανου Γατσούλη, της «Σύγχρονη Πόλη». Μια ομάδα με θετική πρόθεση και με σκοπό της, τη βελτίωση του τόπου που μεγάλωσε, αγαπά και ζει με την οικογένειά της. Με αληθινές προτάσεις για την βελτίωση της εκπαίδευσης, της υγείας, της ποιότητας ζωής των κατοίκων, του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους όπως η Χαρούλα, με φρέσκες ιδέες, γνώσεις και όρεξη για δουλειά αλλά και αλλαγές που θα μετατρέψουν τη πόλη μας και θα την κάνουν αντάξια των δικών μας προσδοκιών και των παιδιών μας.