Στέφανος Γατσούλης

Στέφανος Γατσούλης

Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Λευκίμμη Κερκύρας στις 14/5/1955 από γονείς Κερκυραίους, τον Αριστοφάνη Γατσούλη (Έμπορο Ποδηλάτων) και τη Σοφία Βούλγαρη.

Το 1962 εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στα σχολεία της περιοχής μας έμαθε τα πρώτα γράμματα.

Σπούδασε την ιταλική γλώσσα στη Γένοβα και το 1976 εισήχθη στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Σιένας, μαζί με τη Μαρία Επιτροπάκη την μετέπειτα σύζυγό του, όπου παραμένουν μέχρι το 1979, οπότε μετακομίζουν στη Ρώμη όπου συνεχίζουν μαζί τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Το 1983 ο Στέφανος κι η Μαρία αποκτούν το πτυχίο της Ιατρικής σχολής και επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Το 1984 ο Στέφανος Γατσούλης παρουσιάζεται στον Ελληνικό Στρατό σαν Έφεδρος Υπαξιωματικός Υγειονομικού απ όπου απολύθηκε σαν Ανθυπίατρος.

Το 1986 παντρεύεται με την Μαρία και αποκτούν 3 παιδιά, τον Αριστοφάνη (σήμερα τελειόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΑΣΟΕΕ), τη Σοφία (σήμερα τελειόφοιτη Παντείου Πανεπιστημίου) και τον Γιάννη (σήμερα τελειόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ΑΣΟΕΕ).

Μετά τη γέννηση του Αριστοφάνη επιλέγει να κάνει το αγροτικό του ιατρείο στην Κάτω Αχαΐα Πάτρας.

Το 1987 με την ιδιότητα του αγροτικού ιατρού τοποθετείται στο Ακραίφνιο Βοιωτίας, όπου εξετάζει και θεραπεύει ασθενείς εκτός του Ακραιφνίου και στο Κάστρο, καθώς και τους εργαζομένους της LARCO στην περιοχή της Λάρυμνα.

Το 1988 διορίζεται και προσφέρει ως ιατρός τις υπηρεσίες του στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Αττικής και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

Για πρώτη φορά το 1988 ασχολείται με τα κοινά στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας με επικεφαλής τον σημερινό νομικό σύμβουλο της ΑΕΚ Νίκο Στράτο και την «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση».

Το 2002 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με την «Φιλαδελφική Συνεργασία» του ιατρού Νίκου Αδαμόπουλου όπου και διατελεί, όταν αναλαμβάνει σημαντικές αρμοδιότητες στον δήμο: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού και Αντιπρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης.

2002 – 2004 Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του **Προαστιακού** με σκοπό την οργάνωση και λειτουργία του για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.

Το 2006 εκλέγεται πάλι με τον συνδυασμό του Νίκου Αδαμόπουλου και ασκεί υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση στη Διοίκηση του Σταύρου Κόντου.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή αυτή είναι εργάζεται με όλη του την ψυχή και τις δυνάμεις στην οικογενειακή επιχείρηση ποδηλάτων, η οποία γνωρίζει μεγάλη άνθηση.

Στο μεταξύ, το 1997 και μετά την αποχώρηση του πατέρα του από την οικογενειακή επιχείρηση αποφασίζει να δώσει ο ίδιος προτεραιότητα στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Πρόεδρος μέχρι και σήμερα της Σ. ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ (Gatsoulis Imports) Παραγωγή και Εμπορία Ποδηλάτων, διαθέτει 11 καταστήματα εντός Ελλάδος και απασχολεί 60 εργαζόμενους.

Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 500 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, ενώ παράλληλα εξάγει και σε Κύπρο – Βουλγαρία – Μάλτα – Αλβανία κλπ.

Έχοντας δημιουργήσει μια οικογένεια για την οποία είναι υπερήφανος και να κάνει την οικογενειακή επιχείρηση γνωστή σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, ο Στέφανος Γατσούλης γυρίζει στην Αυτοδιοίκηση, διότι πιστεύει ότι στη ζωή και στη δουλειά του έχει αποδείξει πως ξέρει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει, και θέλει το ίδιο να κάνει και για την πόλη μας, που τόσο αγαπά και που αξίζει να γίνει καλύτερη από όσο είναι.