Γλυνού Μαριόγκα

Μαριόγκα Γλυνού

Decoration & Design / Εισαγωγές Ένδυσης

Γεννήθηκα στην Άνδρο αλλά μεγάλωσα και ζω στην Νέα Φιλαδέλφεια . Σπούδασα decoration και design και ασχολήθηκα πολλά χρόνια με εισαγωγές ένδυσης .

Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η τάξη, η καθαριότητα η ευπρέπεια η εργατικότητα και το ήθος , με ιδιαίτερες ευαισθησίες στους υπερήλικες ,στους ανθρώπους ΑΜΕΑ και γενικά σε παθόντες. Απεχθάνομαι τις διαπλοκές, την αδιαφορία και την υπεροψία . Είμαι πολύ ζωόφιλος και έχω προσφέρει πολλά στο τοπικό σύλλογο. Είμαι άνθρωπος θρησκευόμενος και σωστή ορθόδοξη χριστιανή . Επίσης μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός και συνεχίζω να αθλούμε και φυσικά είμαι φανατική οπαδός της ΑΕΚ.
Το κύριο Στέφανο Γατσουλη τον γνώρισα από κοινό μας φίλο παλαιό εξαίρετο και επιτυχημένο πρώην Δήμαρχο της πόλη μας . Με μεγάλη μου τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του και να βοηθήσω όσο μπορώ, θεωρώντας ότι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του δήμου μας, έχει ήθος, έχει σεμνότητα ,έχει ιδιαίτερες ικανότητες σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης που το έχει αποδείξει στο παρελθόν ως σύμβουλος και πολύ επιτυχημένος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.
Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδονα χρήζουν μεγάλης αναβάθμισης διότι τα τελευταία χρόνια έχουν παντελώς παραμεληθει ιδιαίτερα στους τομείς καθαριότητας ,τάξης, πρασίνου, πάρκου, parkin, αστυνόμευσης, παιδικών χαρών, θεμάτων υγιεινής και ένα σωρό άλλων συσσωρευμένων θεμάτων και προβλημάτων που πράγματι στους συντοπίτες μας αξίζει μια άλλη ανθρώπινή και ποιο σύγχρονη πόλη .
Θεωρώντας ότι ο μόνος ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει και να λύσει τα προβλήματα του δήμου μας είναι ο συνδυασμός του κυρίου Γατσουλη για αυτό παροτρύνω όλους τους συμπολίτες του δήμου να ψηφίσουν τον συνδυασμό του την ‘’ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ’ και να είναι σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσουν.