Το αδιαχώρητο στο ΠΠΙΕΔ στην πίτα του Στέφανου Γατσούλη!

Το αδιαχώρητο στο ΠΠΙΕΔ στην πίτα του Στέφανου Γατσούλη!

Εκατοντάδες συμπολίτες μας γέμισαν ασφυκτικά το χώρο του ΠΠΙΕΔ, μέσα και έξω ξεπερνώντας με την παρουσία τους κάθε αισιόδοξο υπολογισμό μας!

Στέφανος Γατσούλης: «Ο τόπος μας είναι οι γειτονιές μας και για αυτές τις γειτονιές θα παλέψω με έργα υποδομής και ανάπτυξης»

Κατά την ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος  έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της μέχρι σήμερα επαγγελματικής του πορείας τόσο στην Ιατρική αλλά και στο επιχειρηματικό χώρο που δραστηριοποιείται ενώ έδωσε έμφαση στους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα τους στόχους που έχει για τον τόπο του και παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του. Αναφέρθηκε στη πολιτική διαύγεια που θέλει να υπάρχει στην παράταξη του αλλά και φυσικά στον αποτελεσματικό διάλογο που πρέπει να διέπει την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ ανέφερε ότι το πρόγραμμα του ξεκινάει από τις ίδιες τις γειτονιές της Πόλης με έργα υποδομής και ανάπτυξης που θα πρέπει να γίνουν.

Περισσότεροι από Τετρακόσιοι (400) πολίτες, αναδεικνύοντας τους στενούς δεσμούς αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπό του, παρευρέθηκαν στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την οποία και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

«Ο κόσμος της Φιλαδέλφειας  Χαλκηδόνας κουράστηκε από τα μεγάλα λόγια, θέλει να εμπιστευτεί  αυτόν που θα τον υπηρετήσει με ζήλο,  με όραμα, που θα απαντήσει στα ερωτήματα του, αλλά προπάντων θα κάνει πράξη τις υποσχέσεις του για ανάπτυξη για  μια σύγχρονη πόλη», τόνισε ο κ. Γατσούλης, καταχειροκροτούμενος.

Ιδιαίτερα συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο τέλος της ομιλίας του κ. Γατσουλη με τους πολίτες  που έσπευσαν να τον συγχαρούν για την υποψηφιότητα και την απόφαση του να συμμετάσχει στα κοινά της πόλης τους, αναφερόμενοι πάντα με ζήλο στην επαγγελματική του πορεία.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Κοντά στον κο Γατσούλη εκφράζοντας την αγάπη και τη στήριξή τους, βρέθηκαν αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κοινοβουλίου, η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη ο ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Βουλευτής κος Δημήτρης Καιρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, Σοφία Αλυμάρα, ο υποψήφιος Βουλευτής και Δημοσιογράφος κος Φώτης Καρύδας, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Νίκος Αδαμόπουλος, οι π. αντιδήμαρχοι κος Μπάμπης Μπόβος, κα Ρούλα Μαγκλάρα, κος Καλύβης Αθανάσιος, ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Νίκος Αδαμόπουλος. εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και εκατοντάδες συμπολίτες μας, ο κος Σταύρος Παπαγερασίμου από την Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας, καθώς και από τον καλλιτεχνικό χώρο την κα Θεοδώρα Σιάρκου, τους κ.κ. Βύρων Κολάσης, Δημήτρη Γεροδήμο.

Share this post