Στέφανος Γατσούλης: «Έτσι θα κάνουμε την Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα Σύγχρονη Πόλη!»

Στέφανος Γατσούλης: «Έτσι θα κάνουμε την Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα Σύγχρονη Πόλη!»

Στέφανος Γατσούλης: «Έτσι θα κάνουμε την Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα Σύγχρονη Πόλη!»

Βασικές πτυχές του προεκλογικού του προγράμματος, με το οποίο φιλοδοξεί να μετατρέψει το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας σε «Σύγχρονη Πόλη», όπως τιτλοφορείται και ο συνδυασμός που ηγείται, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Στέφανος Γατσούλης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Το κυκλοφοριακό είναι τεράστιο θέμα για το δήμο μας. Αν δεν λυθεί άμεσα θα το πληρώσει το επιχειρείν της πόλης μας»

«Το κυκλοφοριακό είναι τεράστιο θέμα για το δήμο μας. Αν δεν λυθεί άμεσα θα το πληρώσει το επιχειρείν της πόλης μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γατσούλης, ο οποίος υπογράμμισε παράλληλα πως η αντιμετώπιση της έλλειψης χώρων στάθμευσης θα είναι από της βασικές προτεραιότητές του αν τον εμπιστευτούν οι συνδημότες του.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως άμεση θα είναι τόσο η προσπάθεια για να λειτουργήσει και πάλι ο ιστορικός Κένταυρος, όσο και οι παρεμβάσεις πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, που αποτελεί πλέον βασικό πόλο έλξης.

«Η κομματική μου ταυτότητα είναι γνωστή. Ψηφίζω ΝΔ, αλλά στον συνδυασμό έχουμε στελέχη από το ΚΚΕ, από το ΠΑΣΟΚ και από άλλους κομματικούς χώρους. Δεν σας κρύβω πως είμαι σε επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου και μετά τις εθνικές εκλογές θα αποφασίσουμε ως παράταξη πως θα κινηθούμε. Εγώ προσωπικά την θέλω την κομματική στήριξη της ΝΔ», ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Γατσούλης.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Στέφανου Γατσούλη στο παρακάτω link:

Ο Στέφανος Γατσούλης στον 94.0

Share this post